load icon

Fortæl kunstneren hvem du er


Susanne Mølby
denmark

Susanne Mølby

Mit navn er Susanne Mølby - jeg har altid arbejdet med farver og komposition - jeg har arbejdet i mange år med maleriet - da det er så dejligt frit og kunstnerisk.

Jeg maler akryl på lærred i genren natur, abstrakt og figurativt. Min inspiration får jeg fra naturen og mit nærmiljø. em tur i skoven er LISE for min sjæl og min malerier udspringer tit af en farve eller en stemning.

Min tilgang til maleriet er upoleret og stærkt ekspressiv med et intuitivt flow.

Mine værker er lavet lag på lag evt. med papir, div. pensler, spartler og diverse maleredskaber. Jeg samler på indtryk, der kommer til udtryk i mine færdige værker i den ene eller anden form.

Jeg har udstillet i gallerier bl.a. i et samarbejde med billedkunstner Rie Brødsgaard .

Derudover udstiller jeg pt. i mange forskellige kunstforeninger rundt i hele landet. Jeg har en stor nydelse af, at se mine malerier hænge i forskellige virksomheder - mine malerier passer godt ind i større sammenhænge. Jeg deltager også på messer og på kunstudstillinger.

Baggrund: Seminarie uddannelse som billedkunstner fra Jelling Statsseminarium. Uddannelse bl.a. ved Aarhus Kunstakademi. Kurser ved diverse kunstnere bl.a. Lars Kristian Hansen, Ken Denning, Rie Brødsgaard, Susanne Gemmer m.fl.